Politica de confidentialitate in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal.

1. Definitii

1.1. Operator. Operatorul delegat cu prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este nextbigvlogger.ro si se refera la acest site.

1.2. Responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal este adresa de e-mail: admin{@}nextbigvlogger.ro

1.3. Cookies. Un „cookie” reprezinta un fisier in format foarte mic, alcatuit in general din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui computer sau al altui tip de dispozitiv utilizat pentru navigarea pe internet (Smartphone, Tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit platforma web.

1.4. Persoana in cauza in sensul Regulamentului GDPR. Reprezinta persoana fizica identificabila (ce poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice). Persoana in cauza poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date personale sunt transmise catre Operator.

1.5. Categorii de date prelucrate. Reprezinta datele personale si sunt salvate de catre Operator doar atunci cand introduceti datele intr-o rubrica de pe site sau sa le transmiteti prin e-mail.

1.6. Prelucrare datelor cu caracter personal: Reprezinta orice operatiune efectuata asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date personale, cu sau fara utilizarea de modalitati de manipulare automata, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

2. Ce date vor fi procesate?

2.1. Datele colectate prin cookie-uri. Pentru o mai buna directionare a campaniilor publicitare si imbunatatirea produselor si serviciilor, nextbigvlogger.ro utilizeaza date despre articolele achizitionate de catre clientii nostri. Daca ati permis salveazrea cookie-urilor in browser si sunteti de acord cu utilizarea acestora, nextbigvlogger.ro primeste informatii despre paginile vizitate de dumneavoastra, produce vizualizate si alte activitati din cadrul site-ului.

2.2. nextbigvlogger.ro nu salveaza sau nu proceseaza in alta forma niciun fel de informatii personale sensibile, cum ar fi, spre exemplu, date despre starea dvs. medicala, religie sau convingeri etc.

2.3. Datele furnizate de clienti. Pe nextbigvlogger.ro procesam date personale despre utilizatori. In principal, se proceseaza datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va inscrieti in lista de newsletter. Aceste date includ, in special, adresa dumneavostra de e-mail si numele.

3. Cu ce scopuri sunt procesate datele cu caracter personal?

3.1 Pentru o mai buna redirectionare a reclamelor si promovarii, nextbigvlogger.ro proceseaza date legate de cookie-uri in accesarile platformei, produsele vizionate si alte activitati de pe site. Salvarea se face numai pe baza consimtamantului dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor cu relevanta. Acest consimtamant este complet voluntar. De obicei, pe baza informatiilor furnizate, nextbigvlogger.ro obtine statistici si analize privind actiunile utilizatorilor platformei. Acestea fac posibila o mai buna redirectionare a campaniilor publicitare sau modificarea continutului platformei la ceea ce va intereseaza si ceea ce cauta de cele mai multe ori, un grup mai mare de utilizatori. In cazul acesta, salvarea datelor cu caracter personal este de obicei automatizata.

3.2. Pentru promotiile noastre de produse si promovarea nextbigvlogger.ro in forma de newsletter trimis utilizatorilor, nextbigvlogger.ro utilizeaza in principal adrese de e-mail. Manipularea se face in acest caz numai pe baza consimtamantului dvs., care este complet voluntar. In cazul in care nu sunteti de acord, veti putea continua sa folositi platfroma noastra in totalitate. Va exprimati acordul catre nextbigvlogger.ro in timpul inregistrarii la introducerea adresei dvs. de e-mail. Retineti ca inscrierea pe nextbigvlogger.ro poate fi efectuata numai de catre persoane cu varsta mai mare de 15 ani. Acordul dvs. poate fi retras oricand dand clic pe link-ul din orice newsletter.

TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a se asigura de functionalitatea generala a platformei, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

4. Drepturile dumnevoastra in calitate de persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furzinat

4.1. Drepturile utilizatorilor vizati si cum pot fi exercitate

Conform Regulamentului GDPR, ca si persoana vizata sunteti beneficiarul de culmul de drepturi, respectiv:

4.1.1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal. Reprezinta dreptul de a de a intrat in posesia unei confirmari a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si, in caz afirmativ, accesul la datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Reprezinta posibilitatea de a cere Operatorului si de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal incerte care vi se adreseaza si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal ce sunt incomplete, mentionand ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Reprezinta dreptul de a avea posibilitatea stergerii datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care se nbaplica anumite justificari mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Reprezinta dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Reprezinta dreptul de a intra in posesia datelor cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Reprezinta dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor personale Include crearea de profiluri, care produco efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. In momentul in care situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Cum puteti exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa in format electronic, datata si continand semnatura dvs in original la adresa e-mail: admin{@}nextbigvlogger.ro in atentia responsabilului cu protectia datelor personale.

4.3. In cat timp vom raspunde solicitarilor transmise de dumneavoastra?

In termen de maxim o luna calculat din momentul primirii cererii dumneavoastra vi se vor transmite informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile posibile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

Tot odata, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus se poate prelungi cu cel mult doua luni daca este necesar, tinandu-se cont de complexitatea cazului dvs. si numarul cererilor, urmand sa fiti informat cu privire la acest aspect, daca este cazul.

5. Destinatii sau categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

Destinatarii care prelucreaza datele personale in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia au certificatul “Privacy Shield” si Comisia Europeana ii considera ca furnizori ai unui nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” poate fi gasita in link-ul de mai jos: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Transmiterea datelor personale in scopul functionarii serviciului newsletter

Pentru a ne asigura ca serviciul functioneaza la parametrii normali, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma MailChimp ce apartine The Rocket Science Group. Politica acestuia tert in domeniul protejării datelor poate fi cititat aici: https://mailchimp.com/legal/privacy

Pentru a renunta la serviciul newsletter trebuie sa accesati aceasta sectiune – fie apasand butonul „Unsubscribe” din mailul primit, fie prin trimiterea unui e-mail la adresa admin{@}nextbigvlogger.ro

5.2. Transmiterea datelor cu caracter personal catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, in momentul cand se impune acest lucru prin lege, compania noastra este obligat sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

5.3. Transmiterea catre alti tert

Pentru a va oferi o experienta cat mai buna in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim / facem mentenanta programelor software pe care le utilizam. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

5.4. Retele sociale

Site-ul Operatorului utilizeaza “plugin-uri” de la operatorii de retele sociale. Toate plugin-urile de retele de socializare de pe Site-ul Operatorului sunt marcate clar si distinct.

5.5. Servicii pentru analizarea traficului

Site-ul Operatorului utilizeaza serviciile de analiza web „Google Analytics“ si „Google AdSense” al societatii Google Inc., in scop statistic.

Site-ul Operatorului utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al platformei pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), folosind cookies. Mai multe date despre acesta aspect pot fi gasite pe pagina noastra despre Politica Cookie

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in acest caz s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile Platformei noastre. Tot odata, exista posibilitatea de a, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra. Mai multe detalii aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile Google Analytics Terms of Service si Google Analytics

6. BAZA LEGALA

6.1. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Ultima actualizare: 18.10.2022