Afișez toate cele 11 rezultate

 • Statie de intrare standalone RFID BFT ESPAS 20I, tichet cod de bare, ecran alfanumetric LCD, otel galvanizat

  Statie de intrare standalone RFID BFT ESPAS 20I, tichet cod de bare, ecran alfanumetric LCD, otel galvanizat

  ESPAS 20I este o statie de intrare in parcare RFID standalone, de la BFT. Aceasta statie permite citirea cardurilor de proximitate in cazul abonatilor parcarii si emiterea tichetelor de parcare pentru utilizatorii ce vor cere tichetul prin apasarea butonului. Dupa validarea cardului sau emiterea tichetului, senzorii barierei automate vor permite accesul autovehiculelor. Statia este echipata cu un ecran LCD de 20 x 2 inch, fiind creata pentru a fi utilizata cat mai simplu si eficient. ESPAS 20I este fabricata din otel galvanizat, fiind rezistenta la utilizare indelungata, chiar si in medii dificile. Carcasa are deschidere frontala, accesul facandu-se facil si mentenanta usor de realizat. De asemenea, dispune si de buton iluminat pentru a asigura vizibilitatea acestuia in spatii cu iluminat slab, prin intermediul caruia sunt cerute tichetele, imprimanta si fanta pentru eliberarea tichetelor cu cod de bare 2D. Statia are o capacitate de pana la 5.000 de tichete si sintetizator de voce in mai multe limbi. Alimentarea se va face la 220V / 50 Hz.

  ESPAS 20I este o statie de intrare in parcare RFID standalone, de la BFT. Aceasta statie permite citirea cardurilor de proximitate in cazul abonatilor parcarii si emiterea tichetelor de parcare…
 • Tablou afisaj informatii sisteme de parcare D-PG40D, 220 Vca, 75 W

  Tablou afisaj informatii sisteme de parcare D-PG40D, 220 Vca, 75 W

  D-PG40D este un tablou de afisaj general care afiseaza informatiile colectate de la sistemele de parcare si indica numarul total de locruri libere/zone. Acesta se instaleaza de regula la intrarea in parcare. Ecranul este de tip dot-matrix cu luminozitate puternica, putand fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  D-PG40D este un tablou de afisaj general care afiseaza informatiile colectate de la sistemele de parcare si indica numarul total de locruri libere/zone. Acesta se instaleaza de regula la intrarea…
 • Afisaj de orientare cu 3 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-3, 230 Vca, 75 W

  Afisaj de orientare cu 3 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-3, 230 Vca, 75 W

  RF-PD13C-3 este un afisaj de orientare cu 3 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informatii colectate de afisajele zonale). Ecranul este de tip dot-matrix cu luminozitate puternica, putand fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Directia de indicarea sagetii poate fi modificata, astfel incat acesta poate fi instalat in orice pozitie. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  RF-PD13C-3 este un afisaj de orientare cu 3 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile…
 • Afisaj de orientare cu 2 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-2, 220 Vca, 50 W

  Afisaj de orientare cu 2 directii pentru sisteme de parcare RF-PD13C-2, 220 Vca, 50 W

  RF-PD13C-2 este un afisaj de orientate cu 2 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informatii colectate de afisajele zonale). Ecranul este de tip dot-matrix cu luminozitate puternica, putand fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Directia de indicarea sagetii poate fi modificata, astfel incat acesta poate fi instalat in orice pozitie. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  RF-PD13C-2 este un afisaj de orientate cu 2 directii de afisare, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare disponibile. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile…
 • Afisaj de orientare cu 1 directie pentru sisteme de parcare RF-PD13C-1, 220 Vca, 25 W

  Afisaj de orientare cu 1 directie pentru sisteme de parcare RF-PD13C-1, 220 Vca, 25 W

  RF-PD13C-1 este un afisaj de orientare pentru o directie, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare libere. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informarii colectate de afisajele zonale). Ecranul este de tip dot-matrix are luminozitate puternica si poate fi instalat chiar si in lumina directa a soarelui. Directia sagetilor poate fi programata in orice pozitie, astefel incat panoul sa poata fi instalat in orice pozitie. Conexiunea cu celelalte afisaje din sistem se realizeaza prin intermediu portului TCP/IP.

  RF-PD13C-1 este un afisaj de orientare pentru o directie, ce conduce soferii catre zonele unde exista locuri de parcare libere. Acesta indica directia si numarul de locuri disponibile (informarii colectate…
 • Controler zonal pentru sisteme de parcare RF-PAZ12E

  Controler zonal pentru sisteme de parcare RF-PAZ12E

  RF-PAZ12E este un controler zonal (in el se conecteaza senzorii cu ultrasunete) si de afisare a numarului de locuri de parcare in zona de actiune a senzorilor conectati. Conectare se realizeaza printrun switch sau detea de date prin conexiune TCP-IP. Acesta are o capacitate de conectare a 48 de senzori de parcare.

  RF-PAZ12E este un controler zonal (in el se conecteaza senzorii cu ultrasunete) si de afisare a numarului de locuri de parcare in zona de actiune a senzorilor conectati. Conectare se…
 • Lampa de semnalizare loc parcare PL-PL20, 24 Vcc, 1 W

  Lampa de semnalizare loc parcare PL-PL20, 24 Vcc, 1 W

  PL-PL20 este o lampa de semnalizare care se conecteaza cu senzorul de ultrasunete PL-PJ30D si informeaza conducatorul auto in legatura cu disponibilitatea locurilor de parcare. Aprinderea culorii rosii inseamna ca locul este ocupat si culoarea verde indica locul disponibil.

  PL-PL20 este o lampa de semnalizare care se conecteaza cu senzorul de ultrasunete PL-PJ30D si informeaza conducatorul auto in legatura cu disponibilitatea locurilor de parcare. Aprinderea culorii rosii inseamna ca…
 • Dispozitiv de citire si retinere card parcare SEKA SEKA P-IE-R

  Dispozitiv de citire si retinere card parcare SEKA SEKA P-IE-R

  Dispozitiv de citire si retinere a cardului de parcare la iesire cu functii de control a unei bariere sau a doua bariere cu inter-blocare, control bucle inductive / fotobariere.

  Dispozitiv de citire si retinere a cardului de parcare la iesire cu functii de control a unei bariere sau a doua bariere cu inter-blocare, control bucle inductive / fotobariere.
 • Terminal de plata anticipata cu operator SEKA P-CA

  Terminal de plata anticipata cu operator SEKA P-CA

  Plata anticipata SEKA P-CA: Terminal de plata anticipata cu operator, compus din PC + software, cititor de carduri, unitate de afisare informatii, rapoarte complexe, posibilitate de conectare imprimanta fiscala.

  Plata anticipata SEKA P-CA: Terminal de plata anticipata cu operator, compus din PC + software, cititor de carduri, unitate de afisare informatii, rapoarte complexe, posibilitate de conectare imprimanta fiscala.
 • Terminal de plata cu operator Seka P-CO

  Terminal de plata cu operator Seka P-CO

  Plata: Terminal de plata cu operator SEKA P-CO, compus din PC+software fara monitor, cititor de carduri, modul de control o bariera sau doua bariere cu inter-blocare, control bucle inductive/fotobariere, rapoarte complexe, posibilitate de conectare imprimanta fiscala, operatorul retine cardurile.

  Plata: Terminal de plata cu operator SEKA P-CO, compus din PC+software fara monitor, cititor de carduri, modul de control o bariera sau doua bariere cu inter-blocare, control bucle inductive/fotobariere, rapoarte…
 • Dispozitiv eliberare card intrare parcare SEKA SEKA P-IN

  Dispozitiv eliberare card intrare parcare SEKA SEKA P-IN

  Sistemul Seka-Parking P-IN a fost conceput pentru control acces si taxare in parcari fara consumabile, folosind carduri de proximitate. La intrare se elibereza un card pe care se inscrie in memoria acestuia data, ora si terminalul pe care a fost efectuata intrarea iar la iesire acest card este retinut de catre operator sau de catre terminalul de iesire, in acest fel fiind posibila reutilizarea cardurilor. Sistemul este de tip stand-alone, informatiile fiind scrise in memoria cartelelor. Nu este necesara cablarea terminalelor intre ele. Data si ora in terminale trebuie bine corelata pentru o functionare corespunzatoare.

  Sistemul Seka-Parking P-IN a fost conceput pentru control acces si taxare in parcari fara consumabile, folosind carduri de proximitate. La intrare se elibereza un card pe care se inscrie in…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, pe nextbigvlogger.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, astfel încât să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cât mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Sisteme de Parcare.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă excelentă, fiți sigur că ne verificați înainte. În plus, nextbigvlogger.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Sisteme de Parcare înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește cu adevărat, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Sisteme de Parcare și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru toate produsele.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Sisteme de Parcare? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Sisteme de Parcare, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!