Afișez toate cele 9 rezultate

 • Electrovalva gaz 1 inch Primatech EVRMNA3, NO, rearmare manuala, 600 mbar

  Electrovalva gaz 1 inch Primatech EVRMNA3, NO, rearmare manuala, 600 mbar

  EVRMNA3 este o electrovalva gaz normal deschisa cu rearmare manuala de la Primatech. Aceasta dispune de un racord vana gaz de 1 inch, timp de inchidere vana gaz de 1 secunda si presiune de lucru de 600 mbar. Are gradul de protectie IP54 impotriva factorilor externi (apa, praf etc.), se alimenteaza la 220 V, 50 Hz si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -15°C si +60°C.

  EVRMNA3 este o electrovalva gaz normal deschisa cu rearmare manuala de la Primatech. Aceasta dispune de un racord vana gaz de 1 inch, timp de inchidere vana gaz de 1…
 • Electrovalva gaz DN100 Elektrogas EVRMNA9

  Electrovalva gaz DN100 Elektrogas EVRMNA9

  EVRMNA9 este o electrovalva de siguranta pentru gaz cu rearmare manuala, normal deschisa. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau monoxid de carbon Primatech, electrovalva poate inchide debitul de gaz. Principiul de functionare al acestei electrovalve este foarte simplu si extrem de sigur. Resetarea este manuala. Filtrul fin incorporat protejeaza atat scaunul si discul valvei, cat si componentele din aval si previne contaminarea cu impuritati. Toate componentele sunt concepute pentru a rezista la orice conditii mecanice, chimice si termice care pot aparea in timpul functionarii tipice.

  EVRMNA9 este o electrovalva de siguranta pentru gaz cu rearmare manuala, normal deschisa. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau monoxid de carbon Primatech, electrovalva poate…
 • Electrovalva gaz DN80 Elektrogas EVRMNA8

  Electrovalva gaz DN80 Elektrogas EVRMNA8

  Electrovalva de gaz model EVRMNA8 este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala. Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau monoxid de carbon Primatech, electrovalva poate inchide debitul de gaz. Filtrul fin incorporat protejeaza atat scaunul si discul valvei, cat si componentele din aval si previne contaminarea cu impuritati.

  Electrovalva de gaz model EVRMNA8 este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala. Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este…
 • Electrovalva gaz DN65 Elektrogas EVRMNA7

  Electrovalva gaz DN65 Elektrogas EVRMNA7

  EVRMNA7 este o electrovalva de siguranta pentru gaz cu rearmare manuala, normal deschisa. Functia de inchidere este activata electric. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau monoxid de carbon Primatech, electrovalva poate inchide debitul de gaz. Filtrul fin incorporat protejeaza atat scaunul si discul valvei, cat si componentele din aval si previne contaminarea cu impuritati. Toate componentele sunt concepute pentru a rezista la orice conditii mecanice, chimice si termice care pot aparea in timpul functionarii tipice. Impregnarea eficienta si tratamente de suprafata au fost utilizate pentru a imbunatati robustetea mecanica, sistemul de inchidere si rezistenta la coroziune a componentelor.

  EVRMNA7 este o electrovalva de siguranta pentru gaz cu rearmare manuala, normal deschisa. Functia de inchidere este activata electric. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau…
 • Electrovalva gaz 2 inch Elektrogas EVRMNA6

  Electrovalva gaz 2 inch Elektrogas EVRMNA6

  EVRMNA6 este o electrovalva manuala de siguranta normal deschisa, avand functia de inchidere electrica. Poate fi conectata la mai multe detectoare de scurgeri de gaz, termostate de siguranta sau semnale de alarma pentru depistarea monoxidului de carbon. Electrovalva este potrivita pentru efectuarea operatiunilor de blocare din timp a gazului.

  EVRMNA6 este o electrovalva manuala de siguranta normal deschisa, avand functia de inchidere electrica. Poate fi conectata la mai multe detectoare de scurgeri de gaz, termostate de siguranta sau semnale…
 • Electrovalva gaz 1 1/2 inch Elektrogas EVRMNA4

  Electrovalva gaz 1 1/2 inch Elektrogas EVRMNA4

  EVRMNA4 este o electrovalva manuala de siguranta normal deschisa avand functia de inchidere electrica. Poate fi conectata la mai multe detectoare de scurgeri de gaz, termostate de siguranta sau semnale de alarma pentru depistarea monoxidului de carbon. Electrovalva este potrivita pentru efectuarea operatiunilor de blocare din timp a gazului. Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala.

  EVRMNA4 este o electrovalva manuala de siguranta normal deschisa avand functia de inchidere electrica. Poate fi conectata la mai multe detectoare de scurgeri de gaz, termostate de siguranta sau semnale…
 • Electrovalva gaz 1 1/4 inch ELEKTROGAS EVRMNA35

  Electrovalva gaz 1 1/4 inch ELEKTROGAS EVRMNA35

  Electrovalva EVRMNA35 este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala. Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala. Alimentarea electrovalvei se poate face fie direct de la retea, fie de la retea prin intermediul detectorului de gaz, fie prin descarcarea unui condensator. Alimentarea electrovalvei produce declansarea mecanismului de inchidere si blocarea caii de trecere a gazului. Daca alimentarea senzorului persista din cauza prezentei gazului, electrovalva ramane alimentata si nu permite rearmarea. In cazul in care cauzele de inchidere au fost eliminate, electrovalva poate fi redeschisa, actionata manual. Acest tip de dispozitiv cuplat cu un detector de gaz sau monoxid de carbon este utilizat pentru intreruperea circuitului de gaz in retea.

  Electrovalva EVRMNA35 este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala. Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune…
 • Electrovalva de 3/4 inch OT/230V LF Primatech EVRMNA2OT-LF

  Electrovalva de 3/4 inch OT/230V LF Primatech EVRMNA2OT-LF

  Aceasta electrovalva de gaz este o electrovalva de siguranta de tip normal deschis cu rearmare manuala, potrivita folosirii in aplicatii de tip civil sau industrial. Pentru rearmarea electrovalvei este necesara interventia manuala. Alimentarea acesteia cu curent electric provoaca declansarea mecanismului de actionare al electrovalvei si inchiderea acesteia. Este ideala pentru conectarea cu unul sau mai multi senzori de gaze sau semnale de alarma pentru detectarea monoxidului de carbon.

  Aceasta electrovalva de gaz este o electrovalva de siguranta de tip normal deschis cu rearmare manuala, potrivita folosirii in aplicatii de tip civil sau industrial. Pentru rearmarea electrovalvei este necesara…
 • Electrovalva gaz 1/2 inch OT Elektrogas EVRMNA1OT

  Electrovalva gaz 1/2 inch OT Elektrogas EVRMNA1OT

  EVRMNA1OT este o electrovalva de protectie de 1/2″ in starea normal deschis, cu rearmare manuala. Functia de inchidere/deschidere este activata electric. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau monoxid de carbon, electrovalva poate inchide debitul de gaz. Impregnarea eficienta si tratamente de suprafata au fost utilizate pentru a imbunatati robustetea mecanica, sistemul de inchidere si rezistenta la coroziune a componentelor.

  EVRMNA1OT este o electrovalva de protectie de 1/2" in starea normal deschis, cu rearmare manuala. Functia de inchidere/deschidere este activata electric. Conectata cu unul sau mai multe detectoare de gaz…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, ați venit în locul potrivit. Aici, pe nextbigvlogger.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, astfel încât să existe ceva pe gustul tuturor. Și deoarece dorim ca și clienții noștri să obțină cel mai mult pentru banii lor, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Electrovalve.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați mai întâi. În plus, nextbigvlogger.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este foarte important să comparați ofertele la produse Electrovalve înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru comenzile calificate

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Electrovalve și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai grozave oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Electrovalve? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Electrovalve, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!