Afișez toate cele 2 rezultate

 • Camera interior ascunsa in PIR 2MP Sony Starvis 3,7mm 4IN1

  Camera interior ascunsa in PIR 2MP Sony Starvis 3,7mm 4IN1

  Camera interior ascunsa in PIR 2MP Sony Starvis 3,7mmAcompatibilia cu toate technologiile, comutabila din joystick si IR 10 metri. A CamerA ascunsA A®n detector PIR simulat cu iluminare infraroE u. Tehnologie 4 A®n 1 (HDTVI / HDCVI / AHD / CVBS) GamA 1080p PRO. ConstAnd dintr-un senzor Sony A 2.12 Megapixel Exmor de 1 / 2,9 (model IMX322) E i DSP (model V30), care oferA o rezoluEie de 1080p la 25 FPS. Obiectiv Pinhole fix de 3,7 mm cu un FOV diagonala de 79A. 18 LED-uri infraroE u care sunt activate automat oferind o imagine ascuEitA la 0 Lux (A®ntuneric total) la o distanEA maximA de 10 m. LED-urile IR se aflA A®n spatele obiectivului PIR simulat. CAnd sunt activate, simuleazA iluminarea unui detector PIR real. Are filtru automat IR Cut. care permite imagini clare, reale, A®n timpul zilei. Meniu OSD A®n format HD, accesibil de la distanEA prin A®nregistrator prin conexiunea prin cablu coaxial o prin intermediul butonului multifuncEional integrat, pentru configurarea parametrilor camerelor: ATR, reproducere de ton adaptativ care A®mbunAtAEeE te gradientul E i definiEia Obturator AE, control automat al expunerii pentru a optimiza intrarea luminii primite 2D-NR, sistem digital de reducere a zgomotului, fArA pierderi de focalizare AWB, echilibru automat de alb pentru culorile adevArate Conexiune video BNC A®n formate de A®naltA definiEie HDTVI / HDCVI / AHD / CVBS , comutabilA cu buton. CarcasA din PVC, pentru uz interior. Montare simplA pe perete cu suportul prevAzut.

  Camera interior ascunsa in PIR 2MP Sony Starvis 3,7mmAcompatibilia cu toate technologiile, comutabila din joystick si IR 10 metri. A CamerA ascunsA A®n detector PIR simulat cu iluminare infraroE u.…
 • Minicamera FULL HD lentila pinhole 3,7 mm Ultra Low Light turbo hd

  Minicamera FULL HD lentila pinhole 3,7 mm Ultra Low Light turbo hd

  Minicamera FULL HD lentila pinhole 3,7 mm Ultra Low Light A A Range HDTVI 1080p ULTRA Image sensor 2.0 Megapixel Progressive Scan CMOS Resolution 1080p (1920×1080) at 25 FPS Video output 1 x BNC HDTVI Minimum illumination Colour 0.005 Lux Basic functions OSD menu, Day/Night Configurable OSD functions WDR, AWB, AGC, BLC, 3DNR Lens 3.7 mm pinhole Power supply DC 12 V / 150 mA max. Degree of protection Interior Use Temp. operation -40A C ~ 65A C Dimensions 32.4 (W) x 32.4 (H) x 22.0 (D) mm Weight 2000 g

  Minicamera FULL HD lentila pinhole 3,7 mm Ultra Low Light A A Range HDTVI 1080p ULTRA Image sensor 2.0 Megapixel Progressive Scan CMOS Resolution 1080p (1920x1080) at 25 FPS Video…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, pe nextbigvlogger.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, astfel să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii lor, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Camere ascunse.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, nextbigvlogger.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este important să comparați ofertele la produse Camere ascunse înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Camere ascunse și a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Camere ascunse? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Camere ascunse, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!