Afișez toate cele 7 rezultate

 • Cablu HDMI – HDMI lungime 15 metri

  Cablu HDMI – HDMI lungime 15 metri

  Cablu HDMI – HDMI lungime 15 metri,A24AWG

  Cablu HDMI - HDMI lungime 15 metri,A24AWG
 • Switch HDMI 1.3B, 3 IN 1 OUT

  Switch HDMI 1.3B, 3 IN 1 OUT

  Comutator HDMI 3 intrAri, 1 ieE ire Semnalizarea prin LED a portului selectat Standard 1.3b

  Comutator HDMI 3 intrAri, 1 ieE ire Semnalizarea prin LED a portului selectat Standard 1.3b
 • Cablu HDMI – lungime 3 metri, Kruger&Matz

  Cablu HDMI – lungime 3 metri, Kruger&Matz

  Cablu HDMI – lungime 3 metri, Kruger&Matz

  Cablu HDMI - lungime 3 metri, Kruger&Matz
 • Adaptor de la VGA la HDMI

  Adaptor de la VGA la HDMI

  Adaptorul vA permite sA conectaEi dispozitive cu ieE ire VGA la un dispozitiv cu intrare HDMI, cum ar fi un monitor, proiector, sau TV. Adaptorul are intrare audio stereo prin jack 3.5 mm A -> Intrare: VGA + AUDIO (mini-jack de 3,5 mm) -> IeE ire: HDMI. -> Compatibil 1080p -> Compatibil HDTV: 480i, 576i, 1080i, 480p, 576p, 1080p -> Compatibil HDCP 1.0 / 1.1 / 1.2 Kitul include: – adaptor E i cablu USB mini (pentru alimentare)

  Adaptorul vA permite sA conectaEi dispozitive cu ieE ire VGA la un dispozitiv cu intrare HDMI, cum ar fi un monitor, proiector, sau TV. Adaptorul are intrare audio stereo prin…
 • Cablu HDMI tata – HDMI Tata 1.8M Platinum

  Cablu HDMI tata – HDMI Tata 1.8M Platinum

  Cablu HDMI tata – HDMI Tata 1.8M Platinum. Calitate deosebita. Util pentru DVRuri cu iesire HDMI A A HDMI, interfata pentru transmisia digitala completa a datelor audio si video in domeniul multimedia. HDMI este utilizat in principal la dispozitive din industria de divertisment, dar, utilizate de asemenea din ce in ce mai mult la calculatoare si echipamente de birou . Calitate superioara cablu ecranat Pentru conectarea directa a dispozitivelor HDMI unul la celalalt (de exemplu, ecran si tuner TV), se utilizeaza cablul cu conectori HDMI (19-poli) la ambele parti. HDMI de mare viteza dubleaza latimea de banda a ratei de transfer date la 340 MHz.

  Cablu HDMI tata - HDMI Tata 1.8M Platinum. Calitate deosebita. Util pentru DVRuri cu iesire HDMI A A HDMI, interfata pentru transmisia digitala completa a datelor audio si video in…
 • Cablu HDMI tata – HDMI tata 5 metri

  Cablu HDMI tata – HDMI tata 5 metri

  Cablu HDMI tata – HDMI tata. Lungime: 5 metri. Foarte util pentru a face o conexiune intre DVR/NVR si un monitor / televizor cu cupla HDMI. HDMI, interfata pentru transmisia digitala completa a datelor audio si video in domeniul multimedia. HDMI este utilizat in principal la dispozitive din industria de divertisment, dar, utilizate de asemenea din ce in ce mai mult la calculatoare si echipamente de birou. Calitate superioara cablu ecranat pentru conectarea directa a dispozitivelor HDMI unul la celalalt (de exemplu, ecran si tuner TV), se utilizeaza cablul cu conectori HDMI (19-poli) la ambele parti. HDMI de mare viteza dubleaza latimea de banda a ratei de transfer date la 340 MHz.

  Cablu HDMI tata - HDMI tata. Lungime: 5 metri. Foarte util pentru a face o conexiune intre DVR/NVR si un monitor / televizor cu cupla HDMI. HDMI, interfata pentru transmisia…
 • Cablu HDMI – HDMI lungime 10 metri

  Cablu HDMI – HDMI lungime 10 metri

  Cablu digital HDMI – HDMI, lungime 10m.

  Cablu digital HDMI - HDMI, lungime 10m.

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, pe nextbigvlogger.ro, încercăm mereu să avem un inventar diversificat, deoarece dorim să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cel mai mult pentru banii lor, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Cabluri si conectori HDMI.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă excelentă, fiți sigur că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, nextbigvlogger.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Cabluri si conectori HDMI înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute branduri

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți care expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Cabluri si conectori HDMI și a primi o rambursare completă. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Cabluri si conectori HDMI? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Cabluri si conectori HDMI, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!