Afișez toate cele 13 rezultate

 • Bile cu piper Umarex PB 43, cal. .43, 10 bucati

  Bile cu piper Umarex PB 43, cal. .43, 10 bucati

  Proiectilele T4E PB de calibru .43 contin pudra de piper sintetica extrem de eficienta, care se raspandeste in momentul impactului. Pachetul contine 10 bile.

  Proiectilele T4E PB de calibru .43 contin pudra de piper sintetica extrem de eficienta, care se raspandeste in momentul impactului. Pachetul contine 10 bile.
 • Bile cu vopsea Umarex T4E MB, cal. .68 , 50 buc

  Bile cu vopsea Umarex T4E MB, cal. .68 , 50 buc

  Aceste bile de la Umarex sunt de calibru .68, umplute cu vopsea de culoare verde, folosita pentru macarea permananta a tintei lovite pentru identificare usoara. Aceste bile au o forta perfect sferica cu o suprafata nedeta, asigurand precizia si prevenind blocajele. Invelisul exterior din polimer dur protejeaza impotriva deteriorarii sau ruperii accidentale a bilelor. Deoarece sunt umplute cu vopsea de culoare verde, acest tip de munitie este inofensiv, motiv pentru care poate fi folosit pentru agrement, paintball. Aceste bile se pot folosi si in medii cu umiditate redicata sau in ploaie datorita invelisului impermeabil. Aceste bile cu vopsea sunt compatibile cu urmatoarele replici: 2.4764 (HDS 68), 2.4756 (SG68).

  Aceste bile de la Umarex sunt de calibru .68, umplute cu vopsea de culoare verde, folosita pentru macarea permananta a tintei lovite pentru identificare usoara. Aceste bile au o forta…
 • Bile cu vopsea Umarex T4E MBP 68, cal. .68, 10 bucati

  Bile cu vopsea Umarex T4E MBP 68, cal. .68, 10 bucati

  Proiectilele cu vopsea T4E MBP 68 de cal. .68 dezvaluie cel mai puternic drept de proprietate pe numele lor: precizie! Acesta performanta este obtinuta prin forma lor perfecta, care asigura o traiectorie stabila. Bilele de cauciuc de calibru mare (.68) si bilele de piper sunt ideale pentru autoaparare, iar bilele de marcare si cele cu creta sunt excelente pentru antrenament (T4E).

  Proiectilele cu vopsea T4E MBP 68 de cal. .68 dezvaluie cel mai puternic drept de proprietate pe numele lor: precizie! Acesta performanta este obtinuta prin forma lor perfecta, care asigura…
 • Bile cu creta Umarex T4E CBP 68, cal. .68, 10 bucati

  Bile cu creta Umarex T4E CBP 68, cal. .68, 10 bucati

  Proiectilele cu creta T4E CBP 68 de cal. .68 dezvaluie cel mai puternic drept de proprietate pe numele lor: precizie! Acesta performanta este obtinuta prin forma lor perfecta, care asigura o traiectorie stabila. Bilele de cauciuc de calibru mare (.68) si bilele de piper sunt ideale pentru autoaparare, iar bilele de marcare si cele cu creta sunt excelente pentru antrenament (T4E).

  Proiectilele cu creta T4E CBP 68 de cal. .68 dezvaluie cel mai puternic drept de proprietate pe numele lor: precizie! Acesta performanta este obtinuta prin forma lor perfecta, care asigura…
 • Capsula mentenanta CO2, 12 g

  Capsula mentenanta CO2, 12 g

  Pe langa gazul CO2, aceste capsule de mentenanta sunt de asemenea prevazute cu ulei special, care curata valvele si in acelasi timp aplica ulei mecanismului intern, oferind tuturor partilor glisante un strat de ulei. Utilizarea regulata a capsulelor de mentenanta asigura o precizie constanta si o functionare fiabila. Se recomanda utilizarea unei capsule de mentenanta dupa folosirea a 10 capsule de CO2.

  Pe langa gazul CO2, aceste capsule de mentenanta sunt de asemenea prevazute cu ulei special, care curata valvele si in acelasi timp aplica ulei mecanismului intern, oferind tuturor partilor glisante…
 • Pat arma pentru SG68, C02 88g

  Pat arma pentru SG68, C02 88g

  Acest pat de arma are o capacitate pentru C02 de 88g, proiectat special pentru Pusa SG68.

  Acest pat de arma are o capacitate pentru C02 de 88g, proiectat special pentru Pusa SG68.
 • Capsula Umarex CO2, 12 g

  Capsula Umarex CO2, 12 g

  Capsula Umarex CO2 de 12 g este destinat armelor airsoft sau cu aer comprimat. Pret/1 buc. Capsula nu se poate reincarca. Gaz sub presiune – nu il expuneti la caldura sau la razele solare.

  Capsula Umarex CO2 de 12 g este destinat armelor airsoft sau cu aer comprimat. Pret/1 buc. Capsula nu se poate reincarca. Gaz sub presiune - nu il expuneti la caldura…
 • Bile de cauciuc Razer Gun, cal. .50, 100 bucati

  Bile de cauciuc Razer Gun, cal. .50, 100 bucati

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament / autoaparare, a fost creat special pentru pistolul HDR50 cal. .50. Inainte de a utiliza aceasta munitie, va rugam folositi un echipement de protectie adecvat. Pachetul contine 100 de bile.

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament / autoaparare, a fost creat special pentru pistolul HDR50 cal. .50. Inainte de a utiliza aceasta munitie, va rugam folositi un echipement…
 • Bile cu piper Umarex PBP 68, cal. .68, 10 bucati

  Bile cu piper Umarex PBP 68, cal. .68, 10 bucati

  Proiectilele T4E PB de calibru .68 contin pudra de piper sintetica extrem de eficienta, care se raspandeste in momentul impactului. Pachetul contine 10 bile.

  Proiectilele T4E PB de calibru .68 contin pudra de piper sintetica extrem de eficienta, care se raspandeste in momentul impactului. Pachetul contine 10 bile.
 • Bile de cauciuc Umarex, cal. .68, 100 bucati

  Bile de cauciuc Umarex, cal. .68, 100 bucati

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament / autoaparare, a fost creat special pentru pusca HDS 68 cal. .68. Inainte de a utiliza aceasta munitie, va rugam folositi un echipement de protectie adecvat. Pachetul contine 100 de bile.

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament / autoaparare, a fost creat special pentru pusca HDS 68 cal. .68. Inainte de a utiliza aceasta munitie, va rugam folositi un…
 • Bile cu piper Umarex PBP 50, cal. .50, 10 bucati

  Bile cu piper Umarex PBP 50, cal. .50, 10 bucati

  Proiectilele T4E Precision PBP 50 de cal. .50, dezvaluie cel mai puternic drept de proprietate pe numele lor: precizie! Acesta performanta este obtinuta prin forma lor perfecta, care asigura o traiectorie stabila. Bilele de cauciuc de calibru mare (.50) si bilele de piper sunt ideale pentru autoaparare, iar bilele de marcare si cele cu creta sunt excelente pentru antrenament (T4E).

  Proiectilele T4E Precision PBP 50 de cal. .50, dezvaluie cel mai puternic drept de proprietate pe numele lor: precizie! Acesta performanta este obtinuta prin forma lor perfecta, care asigura o…
 • Bile de cauciuc Umarex Walther, cal. .43, 430 bucati

  Bile de cauciuc Umarex Walther, cal. .43, 430 bucati

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament (Training for engagement – T4E), a fost creat special pentru pistoale sau pusti de calibru .43. Inainte de a utiliza aceasta munitie, va rugam folositi un echipement de protectie adecvat. Pachetul contine 430 de bile.

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament (Training for engagement - T4E), a fost creat special pentru pistoale sau pusti de calibru .43. Inainte de a utiliza aceasta munitie,…
 • Bile de cauciuc Umarex Walther, cal. .43, 100 bucati

  Bile de cauciuc Umarex Walther, cal. .43, 100 bucati

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament, a fost creat special pentru pistolul Walther PPQ M2 T4E, dar si pentru arme care au calibru .43. Inainte de a utiliza aceasta munitie, va rugam folositi un echipement de protectie adecvat. Pachetul contine 100 de bile.

  Acest set de bile de cauciuc pentru antrenament, a fost creat special pentru pistolul Walther PPQ M2 T4E, dar si pentru arme care au calibru .43. Inainte de a utiliza…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la nextbigvlogger.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar cât mai diversificat, deoarece dorim să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, va punem la dispoziție prețuri competitive pentru toata colecția Bile de cauciuc, piper, capsule CO2.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă excelentă, fiți sigur că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, nextbigvlogger.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Bile de cauciuc, piper, capsule CO2 înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este momentul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți care expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Bile de cauciuc, piper, capsule CO2 și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Bile de cauciuc, piper, capsule CO2? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Bile de cauciuc, piper, capsule CO2, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!