Afișez toate cele 2 rezultate

 • Sistem antispionaj DigiScan Labs Delta X G2/6

  Sistem antispionaj DigiScan Labs Delta X G2/6

  Delta X G2/6 Detecteaza rapid si fiabil toate tipurile de dispozitive de ascultare RF, analogice si digitale, care trimit audio sau video, cu sau fara criptare. Acesta intercepteaza dispozitive de supraveghere ascunse care utilizeaza standardele digitale GSM, 3G, 4G/LTE, 5G(<6GHz) Bluetooth, Wi-Fi, DECT etc. Detecteaza transmisia ilegala de informatii in AC, telefon, Ethernet, alarma si alte fire precum si in domeniul infrarosu cu ajutorul sondei multifunctionale furnizate. Poate functiona in modul de detectare instantanee, modul de paza, modul de localizare si detectarea trackerului masinii. Are o sensibilitate si o distanta de detectare de 20-50 de ori mai mare in comparatie cu detectoarele RF conventionale si receptorii in camp apropiat. Analiza spectrului in timp real ofera capacitatea de a detecta semnale de scurta durata, cum ar fi Wi-Fi, Bluetooth sau dispozitive mobile, in doar cateva secunde. Selectarea automata a antenei ofera sensibilitate ridicata si distanta de detectare pe toate benzile de frecventa. Poate monitoriza mediul RF 24 de ore pe zi cu inregistrarea datelor. Este capabil sa detecteze dispozitive de detectare ascunse cu functie de acumulare si transmitatoare ascunse in spectrul altor semnale. Suporta stocarea unei cantitati nelimitate de semnale. Informatiile complete sunt stocate in jurnal si pot fi revizuite in timpul detectarii sau mai tarziu. Sunt acceptate mai multe jurnale. Inregistrarile efectuate in 24 de ore ocupa mai putin de 12GB de memorie. Se alimenteaza de la laptop sau tableta prin USB. Tableta/Laptopul nu sunt incluse.

  Delta X G2/6 Detecteaza rapid si fiabil toate tipurile de dispozitive de ascultare RF, analogice si digitale, care trimit audio sau video, cu sau fara criptare. Acesta intercepteaza dispozitive de…
 • Dispozitiv de bruiaj semnal cu ultra-sunete U11, 6 metri, autonomie 5 ore

  Dispozitiv de bruiaj semnal cu ultra-sunete U11, 6 metri, autonomie 5 ore

  U-11 este un dispozitiv de bruiaj pentru semnalul emis de microfoane pentru a preveni posibilele inregistrari neautorizate. Scopul fiind de a proteja discutiile private ce contin informatii sensibile fata de cei ce sunt rau intentionati. Astfel atunci cand dispozitivul este activ blocheaza orice semnal si creeaza o bariera puternica iar pe inregistrare se va auzi doar un zgomot de fond. Pentru a masca existenta lui si a nu atrage atentia, U-11 vine intr-o husa din textil cu fermoar astfel putand sa se integreze in diverse medii. Pentru setarea lui cat mai eficienta, usoara si discreta, dispozitivul se acceseaza si programeaza printr-o telecomanda ce vine inclusa in pachet. U-11 dispune de 5 difuzoare cu ultra-sunete pentru o eficienta cat mai ridicata si pentru a acoperi o distanta cat mai mare.

  U-11 este un dispozitiv de bruiaj pentru semnalul emis de microfoane pentru a preveni posibilele inregistrari neautorizate. Scopul fiind de a proteja discutiile private ce contin informatii sensibile fata de…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, la nextbigvlogger.ro, încercăm mereu să avem un inventar cât mai diversificat, astfel să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și deoarece dorim ca și clienții noștri să obțină cât mai mult pentru banii acestora, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Antispionaj (TSCM).

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, nextbigvlogger.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Antispionaj (TSCM) înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Antispionaj (TSCM) și a primi banii inapoi. Pentru a face un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Faceți comparatii de preț: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite comercianti înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Antispionaj (TSCM)? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Antispionaj (TSCM), asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!