Afișez toate cele 8 rezultate

 • Acumulator compact Motorline MBAT24 24VDC 1.3AH

  Acumulator compact Motorline MBAT24 24VDC 1.3AH

  Acest acumulator compact de la Motorline este potrivit pentru sistemele de automatizare LINCE, SUBWING724, TELICA, PERSA.

  Acest acumulator compact de la Motorline este potrivit pentru sistemele de automatizare LINCE, SUBWING724, TELICA, PERSA.
 • Acumulator Motorline 12VDC 2.2AH

  Acumulator Motorline 12VDC 2.2AH

  Acest acumulator de la Motorline este potrivit pentru sistemele de automatizare BRAVO524, FORT24, SLIDE1024, KZUMA 4/6/8, SIGMA X4/X6. Dimensiunile acumulatorului sunt de 177 x 34 x 60 mm.

  Acest acumulator de la Motorline este potrivit pentru sistemele de automatizare BRAVO524, FORT24, SLIDE1024, KZUMA 4/6/8, SIGMA X4/X6. Dimensiunile acumulatorului sunt de 177 x 34 x 60 mm.
 • Acumulator Motorline 12VDC 7AH

  Acumulator Motorline 12VDC 7AH

  Acest acumulator de la Motorline este potrivit pentru sistemele de automatizare KZUMA 4//6/8 si SIGMA X4/X6. Dimensiunile acumulatorului sunt de 152 x 65 x 94 mm.

  Acest acumulator de la Motorline este potrivit pentru sistemele de automatizare KZUMA 4//6/8 si SIGMA X4/X6. Dimensiunile acumulatorului sunt de 152 x 65 x 94 mm.
 • Baterie pentru automatizari Nice B12-B.4310

  Baterie pentru automatizari Nice B12-B.4310

  B12-B.4310 este o baterie pentru sistemele de automatizare de la Nice.

  B12-B.4310 este o baterie pentru sistemele de automatizare de la Nice.
 • Baterie backup Roger Technology B71/BCHP/BOX, 16-24 Vac

  Baterie backup Roger Technology B71/BCHP/BOX, 16-24 Vac

  B71/BCHP/BOX este o baterie backup pentru unitatile de comanda de la Roger Technology. Aceasta este montata intr-o cutie de plastic. Este compatibila cu unitatea de comanda EDGE1 de la Roger Technology.

  B71/BCHP/BOX este o baterie backup pentru unitatile de comanda de la Roger Technology. Aceasta este montata intr-o cutie de plastic. Este compatibila cu unitatea de comanda EDGE1 de la Roger…
 • Baterie backup Roger Technology B71/BCHP/EXT, 2 acumulatori, 16-24 Vac

  Baterie backup Roger Technology B71/BCHP/EXT, 2 acumulatori, 16-24 Vac

  B71/BCHP/EXT este o baterie backup pentru unitatile de comanda de la Roger Technology. Dispune de 2 acumulatori cu o capacitate de 24 V (2x 12 Vdc 4500 mAh, conectati in serie). Aceasta este montata intr-o cutie de plastic. Este compatibila cu unitatea de comanda EDGE1 de la Roger Technology.

  B71/BCHP/EXT este o baterie backup pentru unitatile de comanda de la Roger Technology. Dispune de 2 acumulatori cu o capacitate de 24 V (2x 12 Vdc 4500 mAh, conectati in…
 • Baterie backup Roger Technology B71/BC/INT, 2 acumulatori, 16-24 Vac

  Baterie backup Roger Technology B71/BC/INT, 2 acumulatori, 16-24 Vac

  B71/BC/INT este o baterie backup pentru unitatile de comanda de la Roger Technology. Dispune de 2 acumulatori cu o capacitate de 24 V (2x 12 Vdc 1200 mAh, conectati in serie). Aceasta este montata intr-o cutie de plastic. Este compatibila cu unitatea de comanda B70/2DC de la Roger Technology.

  B71/BC/INT este o baterie backup pentru unitatile de comanda de la Roger Technology. Dispune de 2 acumulatori cu o capacitate de 24 V (2x 12 Vdc 1200 mAh, conectati in…
 • Baterie cu incarcator incorporat Nice PS124, 24 V, 1.2 Ah

  Baterie cu incarcator incorporat Nice PS124, 24 V, 1.2 Ah

  Baterie de 24 V cu incarcator incorporat NICE PS123. Bateria Nice PS124 poate fi instalata in toate sistemele de automatizare cu unitati de control Nice. Bateriile Nice au o autonomie crescuta si ofera un plus de siguranta in functionarea unei automatizari. O baterie PS124 are rolul de a stoca energia electrica atunci cand sistemul automatizat este alimentat la sursa de electricitate, eliberand-o in cazul unei caderi de curent.

  Baterie de 24 V cu incarcator incorporat NICE PS123. Bateria Nice PS124 poate fi instalata in toate sistemele de automatizare cu unitati de control Nice. Bateriile Nice au o autonomie…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la nextbigvlogger.ro, încercăm mereu să avem un inventar diversificat, astfel încât să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii acestora, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Acumulatori back-up.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau vreți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, nextbigvlogger.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărătorii săi să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este important să comparați ofertele la produse Acumulatori back-up înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai mari branduri

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe nextbigvlogger.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Acumulatori back-up și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde poți găsi cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite comercianti înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Acumulatori back-up? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț pe care ți-l poți permite. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Acumulatori back-up, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!